Hronika

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 06. 2020. 15:23 6

Jurić: Predao sam dokaze o političaru pedofilu. Tužilaštvo: Ime nije otkrio

Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", dao je Višem javnom tužilaštvu sve papire, fotografije i dokaze na koje se pozivao u prethodnim mesecima kada je govorio o političaru pedofilu.

 - Ne želim da pravim afere. Sada kada sam ispričao sve zameniku tužioca stavio sam tačku na tu priču - rekao je Jurić za "Blic".

S druge strane, Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da nakon dugog razgovora sa Jurićem, on nije saopštio ime čoveka za kog sumnja da je političar pedofil.

- Tužilaštvo je na osnovu informacija do kojih se došlo prilikom uzimanja izjave u višečasovnom razgovoru sa Igorom Jurićem, nije se došlo do podataka na osnovu kojih bi se utvrdio identitet NN izvršioca teškog krivičnog dela Obljuba nad detetom iz člana 180 Krivičnog zakonika, kao ni identitet maloletnog lica nad kojim je delo učinjeno, a koje je u vreme izvršenja krivičnog dela imalo trinaest godina - saopštilo je Tužilaštvo. 

Podsetimo, Jurić već nekoliko meseci govori da ima saznanja o političaru pedofilu, ali njegov identitet do danas nije saopštio javnosti. Takođe, tek nakon izjave ministra policije Neboje Stefanovića, Jurić je pozvan u tužilaštvo da da dokaze za navode prethodnih meseci.

Inače, slučaj političara pedofila ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon gostovanja Igora Jurića i Biljane Popović Ivković na TV Prva, pri čemu je Ivković rekla Juriću "A gde ste Vi bili kada je ubijena Tijana", na taj način izazvavši osudu i zgražavanje ogromnog dela javnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati