Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 08. 2024. 10:34 0

Vrtić na Ovčanskom putu u "naprednjačkom roku"

Vučić obećava da će za potrebe EXPO-a izgraditi "novi grad" u naredne tri godine, a on i naprednjaci nisu u stanju da izgrade vrtić na Ovčanskom putu ni pet godina od kada su to obećali - kaže Goran Miličević iz Stranke slobode i pravde Dunavski venac i dodaje da se upravo tu vidi da su deca sa leve obale Dunava nebitna aktuelnom režimu.

- Od marta i roka navedenog za završetak radova na tabli na gradilištu je prošlo pet meseci - ističe Miličević i navodi da - posle godinu i po dana od početka izgradnje objekat i dalje nije spreman da primi najmlađe.

- Jasno je da je za promenu ovakvog sistema vrednosti neophodna promena ove bahate i korumpirane vlasti koja se rukovodi svojim interesima, a ne potrebama građana. Mi u Stranci slobode i pravde imamo znanja i spremni smo da preuzmemo odgovornost. Prvo što ćemo uraditi je osnivanje nove opštine Dunavski venac, čime bi omogućili žiteljima leve obale Dunava da sami odlučuju šta su im prioriteti i ono što je najvažnije, da sami upravljaju svojim sredstvima i ulažu ih u razvoj naselja ovog dela grada - zaključio je Miličević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati