Srbija

Direktno.rs

12. 09. 2024. 13:22 0

Jekić (SSP): SNS vlast oštetila budžet za 5 miliona

"Vlast Srpske napredne stranke je u toku predizborne kampanje asfaltirala ulicu koja se nalazi u planu druge faze projekta "Čista Srbija" i na taj način nanela štetu budžetu grada za oko 5 miliona dinara", izjavio je Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde i predsednik kragujevačkog odbora SSP, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Bez obzira na to što se ulica nalazi u drugoj fazi projekta "Čista Srbija" i što mora biti raskopana da bi se zamenila podzemna instalacija, naprednjaci su doneli odluku da bace 223 tone asfalta kako bi popravili svoj loš rejting u centru grada.

Brojne ulice tokom kampanje su asfaltirane bez projekata i dozvola za izvođenje radova, a sve sa ciljem kupovine podrške preko asfalta. Gradonačelniče Dašiću, objasnite građanima zbog čega će ulica koja je asfaltirana u novembru biti uskoro raskopana.

Komunalni sektor se nalazi u katastrofalnom stanju, loše odluke vlasti više ne mogu ni da se isprate, nižu se kao na traci. Kragujevčani se voze najgorim ulicama u zemlji, nema nade da će se stanje u kraćem periodu popraviti jer je gradska kasa prazna, a komunalna preduzeća u teškoj dubiozi.

Pozivam sve članove Privremenog organa koji je doneo ovu skandaloznu odluku da nadoknade štetu od 5 miliona i da pokažu da su odgovorni ljudi, u suprotnom podnesite ostavke jer je ova odluka bila isključivo u funkciji interesa SNS-a a ne građana Kragujevca", zaključio je Dalibor Jekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati