Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

10. 05. 2024. 17:48 17

Đilas: Šešelj je lažov i kukavica, zbog njegove i politike Slobodana Miloševića majke su obukle crninu

Povodom izjave lidera SRS Vojislava Šešelja da je potezao pištolj na rulju kada ju je doveo ispred Skupštine Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde kaže da Šešelj "lažov i kukavica".

- Vojislav Šešelj je lažov i kukavica. Zbog njegove i politike Slobodana Miloševića mnoge su majke devedesetih obukle crninu, mnogo je mladih zauvek napustilo Srbiju, zemlja je uništena i opljačkana - kaže Đilas u reakciji na Šešeljevu izjavu.

- Tokom studentskih protesta 1992. godine koje sam predvodio, Šešelj je tokom šetnje studenata izašao iz zgrade stare Skupštine Srbije praćen sa dvadesetak pripadnika obezbeđenja. Prošao je kroz masu studenata i tom prilikom izvadio pištolj i mahao njime iznad glave. Niko od studenata nije reagovao na ponašanje nekad Miloševićevog, danas Vučićevog potrčka, niti je bilo ko pobegao, kako tvrdi ovaj dokazani lažov - navodi Đilas.

- Vreme je pokazalo koliko su studenti bili u pravu, koliko je radikalska politika bila pogubna po Srbiju i srpski narod. Na žalost Šešelj je danas opet vlast i sa svojim najboljim učenikom Aleksandrom Vučićem ponovio vodi Srbiju u propast - zaključuje Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde.

Podsetimo, Šešelj je komentarišući incident u kojem je glavnu ulogu imao kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, koji je polomio telefon jednog čoveka na Savskom nasipu, rekao da bi ga on na Šapićevom mestu nokautirao.

Zatim je podsetio i da je on potezao pištolj ispred Skupštine i dodao da je to prilikom "Đilas prvi pobegao".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Nosilac liste

Zoran Živković [20.05.2024.]




Video dana

Pazi prste!

Anketa

Da li će Nikola Jokić igrati na Olimpijskim igrama?

Rezultati