Društvo i ekonomija

[ Izvor: 021.rs ]

24. 11. 2022. 08:52 11

Kovid bolnica otvorena pre 14 meseci, a već došao red na POPRAVKE

Četrnaest meseci nakon otvaranja kovid bolnice na Mišeluku, Klinički centar Vojvodine traži firmu za popravke i "tekuće održavanje" objekta.

Kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, nabavka se odnosi na "tekuće održavanje i popravke hidroizolacije ravnih krovova, održavanje oluka, limarske popravke, održavanje krovova sa potrebnim čišćenjem na objektima Kliničkog centra Vojvodine i održavanje oluka i limarske popravke, kao i održavanje krovova sa potrebnim čišćenjem na objektu organizacione jedinice Kovid bolnice".Firma koja dobije posao, baviće se i limarskim popravkama i održavanjem drugih objekata Kliničkog centra, piše 021.rs.

Procenjena vrednost radova je 1.956.000 dinara. KCV od izvođača zahteva garantni rok od dve godine. Nabavka je otvorena do 29. novembra. Kovid bolnica na Mišeluku otvorena je pre nešto više od godinu dana, tačnije 2. septembra 2021. godine. U izgradnju i opremanje uloženo je više od osam milijardi dinara.

Posao izgradnje preko pregovaračkog postupka dobila je grupa ponuđača: Termomont iz Beograda, Teming Electrotechnology iz Niša i Saša Milosavljević PR BP Consulting iz Kruševca. Isti konzorcijum gradio je i kovid bolnice u Batajnici, Beogradu i Kruševcu, a i posao izgradnje fabrike vakcina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati