Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 10. 2022. 15:47 1

Vlada odmah da obezbedi grejanje u svim školama

"Niske jutarnje temperature, koje prethodnih dana često dostižu i samo nekoliko stepeni iznad nule, uz hladne radijatore - ugrožavaju zdravlje učenika i zaposlenih u školama širom Srbije", navodi se u saopštenju Demokratske stranke, koje prenosimo u celosti.

"Deca na časovima često sede u jaknama, a pojedine škole u upotrebu uključuju i grejna tela na struju. Prema vremenskoj prognozi, i narednih dana nas u jutarnjim satima očekuju temperature ispod deset stepeni Celzijusa, pa se bez grejanja u školama mogu očekivati i sve duži redovi kod pedijatra.

Predsednik Vučić je pre manje od dva meseca izjavio da je Srbija na istorijskom maksimumu zaliha prirodnog gasa, pa zahtevamo od Vlade Srbije da omogući grejanje svih škola u Srbiji, kako bi nastava mogla da se održava u regularnim uslovima i uz očuvanje zdravlja učenika i zaposlenih u obrazovanju", zaključuje se u saopštenju Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati