Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 05. 2022. 10:03 24

Član Fiskalnog saveta: Ekonomijom vladaju satanisti i demonske strukture! (VIDEO)

Bojan Dimitrijević, dugogodišnji član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), a pre toga stranke Vuka Draškovića, uz mnogo prašine i negodovanje stručne javnosti, u decembru 2020. godine izabran je za člana Fiskalnog saveta koji bi trebalo da bude stručno i nezavisno telo koje nadzire makroekonomsku politiku Vlade Srbije. Iako prima pozamašnu naknadu za članstvo u ovom telu koje bi trebalo da bude usko stručno, u javnosti nije zabeležena ni jedna jedina aktivnost, izjava, analiza ili predlog iz oblasti makroekonomije.

Ali je zato Dimitrijević veoma aktivan u intervjuima u kojima šokira javnost pričama o vanzemaljcima, ljudima koji imaju treće oko i mogu da lete, a omiljene teme su mu i teorije zavere, priče o tajnim vladarima sveta, Atlantidi, masonima, templarima i Malteškim vitezovima.

Nedavno je u intervjuu kod omiljenog sagovornika Milomira Marića - Dejana Lučića, konačno progovorio i o ekonomiji, i šokirao javnost tvrdnjom da ekonomijom vladaju ni manje ni više nego satanisti, Vavilonsko bratstvo i demonske strukture!

Dimitrijević je obelodanio javnosti da među direktorima najvećih svetskih banaka ima najviše Hazara i predstavnika crnog plemstva koji vladaju i britanskom krunom! Ali ni tu nije kraj. Član Fiskalnog savet ustvrdio je da su iznad njih 22 Hijerofanta koji potiču od starog Egipta i Vavilona!

- A iznad svih njih su nečastive sile koje mi možemo da zovemo palim anđelima, možemo da ih nazivamo vanzemaljcima, demonskim strukturama ali te strukture nisu u ljudskom obličju - naglasio je član Fiskalnog saveta prof. dr Bojan Dimitrijević.

Teško je prepričati šta je sve izgovorio Dimitrijević u ovom, blago rečeno šokantnom intervjuu, ali svakako nijednu reč nije rekao o inflaciji, rastu cena i ekonomskoj krizi u kojoj se nalazimo.

Šta kažu ostali članovi Fiskalnog saveta, na iznete ekonomske stavove i ocene njihovog kolege Dinmitrijevića?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati