Društvo i ekonomija

Direktno.rs

03. 08. 2021. 17:58 8

LAŽOV Vučić promenio datum otvaranja Kliničkog centra

"Obećanje ludom radovanje" - ovako bi se mogao opisati plan i program predsednika Aleksandra Vučića, koji čim nešto obeća - slaže. Tako je i u slučaju novog pompezno najavljivanog Kliničkog centra Srbije.

Vučić je 9. oktobra prošle godine najavio da će radovi na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog centra Srbije biti završeni u septembru 2021. i da će se tu lečiti građani iz cele zemlje, te istakao da jačanje zdravstva snaži ukupnu moć Srbije.

- Do septembra sledeće godine, za manje od godinu dana biće završen čitav objekat u Kliničkom centru Srbije i opremljen najmodernijom opremom. Imaće sobe za intenzivnu, poluintenzivnu negu, operacione sale, dijagnostiku, Urgentni centar, sve što je neophodno - istakao je Vučić u oktobru 2020.

Septembar, koji je vrhovni vođa odredio kao vreme otvaranja Kliničkog centra se bliži, a rok je naravno pomeren. 

Vučić je prilikom obilaska radova danas najavio da će prva faza radova na novom Kliničkom centru u Beogradu, vrednih oko 69 miliona evra, biti završena do 1. decembra i da će "pre Nove godine" građani moći da koriste usluge od urgentnog prijema do dnevne bolnice.

On je, takođe, u svom stilu naveo da će Klinički centar "izgledati kao spejs šatl za Srbiju". Danas smo, međutim, videli kako radnici koji su gradili ovaj "spejs šatl" u iščekivanju dolaska Vučića i Lončara vežbaju aplauze.

Predsednik bi mogao da pre svojih lažnih obećanja dobro razmisli da li će se ispuniti, a ostaje da vidimo da li će i ovaj drugi rok za otvaranje Kliničkog centra biti promenjen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati