Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 05. 2021. 12:42 32

"Stefanoviću, nudim ti poziciju svedoka saradnika"

Nakon najave da će odbori Srpske napredne stranke isključiti ministra odbrane i predsednika Gradskog odbora SNS Nebojšu Stefanovića, akademik Dušan Teodorović "ponudio" je Stefanoviću poziciju svedoka saradnika.

- Stefanoviću, nudim ti poziciju svedoka saradnika - napisao je Teodorović na Tviteru.

U komentarima građani smatraju da bi to bila dobra ideja, ali pod određenim uslovima.


- Ali da Nebojša vrati sve nelegalno, od diploma, preko zarada do stanova, putovanja i letovanja... - dodaje jedan od građana u komentarima.

I drugi korisnici Tvitera reagovali su na najavu da će odbori SNS glasati nepoverenje ministru odbrane i potpredsedniku Vlade Srbije, koji je donedavno važio za desnu ruku Aleksandra Vučića. Kako je najavljeno, iz SNS će "leteti" i aktuelni ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
- Da li će iz fioke da budu izvučeni neki dobro čuvani dokazi (iz vremena ministrovanja policijom) ili će možda mirno otići sa političke scene Stefanović i Lončar? - pita se Siniša Trajković.

- Iz SNS izbacuju Lončara i Stefanovića. U prevodu Zemunski i Kavački klan - kaže Ljubomir Stefanović.

- Au vreme je da Nebojša Stefanović obelodani još jednu aferu da im pokaže da ne ide on nigde - kaže korisnik Sloba.

Podsetimo, portal Direktno.rs juče je objavio da su svi odbori Srpske napredne stranke dobili nalog iz centrale, čitaj: od Aleksandra Vučića, da pokrenu akciju izglasavanja zahteva za smenu ministra vojnog Nebojše Stefanovića. Ovaj zahtev je prosleđen kako odborima po Srbiji tako i po beogradskim opštinama. Nedugo nakon toga, niški Gradski odbor Srpske napredne stranke izglasao je nepoverenje dvojici funkcionera - Nebojši Stefanoviću i Zlatiboru Lončaru.

Dok zvaničnih informacija nema, jer se ceo proces u odborima širom Srbije odvija u velikoj tajnosti, izvori Južnih vesti kažu da Niš nije jedini grad gde se glasalo i da je za članstvo bilo očekivano da se tu nađe Nebojša Stefanović, ali je Lončar iznenađenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati