Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 03. 2021. 12:11 20

Đuka: Aktuelni ministar piše za Direktno, zaposlite ga!

Poslanik Srpske napredne stranke i samozvani marketinški stručnjak Vladimir Đukanović uvek je bio vrcav, duhovit, raspoložen da na sve načine brani lik i delo svog šefa. Za neke od njegovih izjava treba imati prilično bujnu maštu. On izgleda, bolje od samih urednika i novinara Direktno.rs zna da informacije dobijamo, ni manje ni više, nego od jednog ministra u Vladi!

Đukanović je, naime, poručio lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu i uredništvu našeg portala koji se, kako kaže, "nalazi pod Đilasovom uređivačkom politikom, da jednom aktuelnom ministru u vladi konačno daju mesto novinara ili urednika”.

- Apelujem na uredništvo Đilasovog portala Direktno.rs da aktuelnom ministru u Vladi Republike Srbije konačno formalizuju radno mesto novinara ili urednika portala, jer je besmisleno postalo da im diktira tekstove ili da mu tekstove neko drugi potpisuje. Jeste da nema baš neki novinarski talenat, ali neka uči zanat. Podmetanja mu u svakom slučaju idu bolje od ministrovanja - napisao je Đukanović na društvenoj mreži Parler.

Koji nam to ministar "diktira tekstove" i od koga to dobijamo ekskluzivne informacije - nemamo pojma! Ali voleli bi da znaju i sami urednici i novinari našeg portala, te Đukanovića javno pozivamo da obelodani identitet "ministra koji podmeće".

Ukoliko poželi i da sam piše za Direktno, evo, javno pozivamo Đukanovića da se pridruži našem timu. Ima tu, kako se na osnovu njegovih povremenih pobuna protiv šefova da zaključiti, potencijala za kritičko razmišljanje i istinito pisanje o vlasti. I o njegovom šefu.

Mi smo otvoreni, slobodni i nezavisni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati