Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 12. 2020. 13:22 0

Radnici AS Leskovac ostali bez posla zbog prihoda firmi gradskih funkcionera

Nakon korone, borbe za živote, smanjenih i neisplaćenih plata radnici autobuske stanice u našem Leskovcu su sada ostali bez posla i sredstava za život - kaže se u saopštenju za javnost Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac.

U saopštenju se dalje navodi:

- Zasto? Zašto baš sada kada je situacija ovakva? Razlog je krajnje jednostavan. Još jedan posao koji se namešta za firmu “Obezbeđenje Đurović”, poznatu po Aleksandru Đuroviću, predsedniku Skupštine grada Leskovca.

„Obezbeđenje Đurović“ godišnje inkasira u proseku po 2 miliona dinara od lokalnih preduzeća. Indirektno se ovoj firmi preliva novac preko JP „Dom“-a, JP „Komunalac“, čak i direktno iz budžeta  za obezbeđenje hale „Dom Partizana“ koja posle 9 godina i par svečanih otvaranja još nije ni završena.Nakon što je na ulici ostavila radnike Apoteke Leskovac, gradska vlast je egzistencijalno ugrozila i porodice zaposlenih „GAS“-a, samo zarad dodatnog prihoda firmi gradskih funkcionera. Poznato je da se trenutna vlast okoristi kad god je narodu loše a prelivanje miliona iz gradskog budžeta firmi predsednika Skupštine samo je još jedan dokaz da naprednoj vlasti nisu bitni građani već samo njihov džep - konstatuju iz Inicijativnog odbora SSP Leskovac. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati