Tenis

17. 10. 2024. 08:46 0

Serena hitno operisana, imala ogromnu cistu na vratu (VIDEO)

Serena Vilijams, najbolja teniserka u istoriji, otkrila je prethodne srede da je morala da se podvrgne operaciji nakon što je pronašla cistu na vratu.

Kako je objasnila isprva je odlučila da se ne operiše jer je smatrala da situacija nije tako ozbiljna. Ipak, cista je nastavila da raste, pa osvajačica 23 grend slem titule nije imala izbora.

Iako se nedavno pojavila čak i na tribinama US Opena (bilo je to pre nešto više od mesec dana) niko nije mogao ni da nasluti da ona ima takve probleme.

Istakla je da je kvržicu prvi put pronašla tokom maja i da je tada uradila MRI. U početku je odlučila da ne ide na operaciju jer su joj lekari nakon svih ispitivanja rekli da to nije neophodno. Cista je, ipak, nastavila da raste.

Ubrzo je postala veličine grejpfruta, a na sreću biopsija nije pokazala da je masa kancerogena. Lekari su joj tada preporučili da se operiše. Sad je objavila snimak nakon zahvata.

- Dakle, ovo je moj postupak uklanjanja. Osećam se veoma zahvalno i srećno što je sve dobro prošlo, a najvažnije je da sam zdrava - poručila je Serena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati