Beograd

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2024. 12:01 0

"Nemam ni za jednu ratu kredita": Stan u Beogradu košta skoro MILION evra (FOTO)

Cene kvadrata stanova nisu skočile samo u glavnom gradu Srbije. U koji god deo zemlje da zađete bićete više nego iznenađeni da su stanovi u najmanju ruku duplo skuplji nego pre dve ili tri godine.

Ukoliko ste zainteresovani za stanove na opštini Vračar u Beogradu, sigurno već znate da je potrebno da izdvojite veliki novac. Naime, kvadrat u ovom delu grada se kreće od 5.000 evra, pa do 10.000 evra. Naime, stan od 115 kvadratnih metara na Kaleniću trenutno se prodaje po ceni od 950.000 evra. Oglas za stan objavio je producent i prezenter N1 Dušan Mlađenović.

U ovom konkretnom slučaju cena kvadrata iznosi 8.261 evro.

Oglas za stan od 950.000 evra očekivano odmah je privukao veliku pažnju. Korisnici društvene mreže X dali su predloge za stanove na raznim krajevima sveta koji vrede isto ili više nego stan na Kaleniću.

"Za te pare ću da odem iz Srbije", "Kaže rata kredita 4075 evra. Potrena plata ili združene plate da bi banka odborbila kredit s maksimalnom zaduženoću od 20% učešća na 30 godina privatnom licu, pazi sad: 8.150 evra"

"Pa, renovira se Kalenić", "Bonžur", "Stan u Čikagu je 900.000 evra".

"Ja nemam ni za jednu ratu kredita", "Ja živim u tom kraju i odgovara mi da budu cene više jer tu dolazi bogatiji svet. Oni se ipak pristojnije ponašaju od onik koji žele da pokažu da imaju novca, iako ga zapravo imaju malo", pisali su korisnici.

Bez obzira da li biste se za ovaj novac "iselii iz zemlje", kako neki pišu, ili se radujete što su cene ovako visoke "jer će doći pristojni ljudi", ako planirate da kupite stan spremite veliki novac, bez obzira na deo grada ili Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati