Društvo i ekonomija

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

17. 10. 2024. 10:53 4

"Majko Božja...": Ljudi šokirani izgledom tek punoletne devojke (FOTO)

Svadbe, punoletstva, prvi rođendani i krštenja u poslednje vreme izgledaju sve glamuroznije, a slavljenici se neretko trude da ostave utisak po svaku cenu. Neki će to uraditi dekoracijom sale, drugi će poneti ekstravagantnu garderobu, treći će se orijentisati na muziku i ponašanje koje nesumnjivo izaziva pažnju. Ipak, kad punite 18 godina i kad roditelji finansiraju proslavu, ne preostaje mnogo prostora za"'lični pečat", pa je igranje na kartu izgleda siguran '"dobitak".

Devojka je pozirala pored rođendanske dekoracije u minijaturnoj haljini koja je bila optočena šljokicama i šljaštećim sitnim "biserima", a dve trake u vidu dve široke bretele pokrivale su njene grudi. Zalizana kosa, napdna šminka i visoke štikle upotpunjavali su njeno provokativno izdanje.

"Izgleda starmalo, kao mama slavljenice"

Komentari su se vrlo brzo nanizali ispod fotografije, ali je malo ko imao reči pohvale - a ni roditelji nisu bili pošteđeni kritika.

"Izgleda kao da je 18 godina napunila pre 40", "Majko Božja, moja ćerka nije izgledala ni približno kao ova devojka", "Izgleda kao da je mama slavljenice", "Ne razumem zašto devojke teže da se ovako unakarade u tako malim godinama", "Đanijeva Slađa u najboljim godinama", "Dogodine u Dubaiju", "Čemu ovo? Pa samo 18 godina ima, mladost joj tek počela", bili su samo neke od opaski ispod fotografije.

Mnogi su kritikovali njene roditelje što su joj dopustili da radi estetske zahvate i plastične operacije u tako ranom periodu, ali na kraju - čini se da slavljenica izgleda vrlo samopouzdano i zadovoljno svojim izgledom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati