Tenis

[ Izvor: Mediji ]

26. 08. 2024. 10:02 2

Novak Đoković dobio neverovatan mural u Srbiji (FOTO)

Srpski teniser i drugi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Njujorku gde uskoro počinje odbranu trona na US Openu, na koji je seo prošle godine. Ovo mu je i prvi turnir nakon što je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, dok je u našoj zemlji osvanuo još jedan mural sa njegovim likom.

Nedavno je Novak Đoković dobio neverovatan mural na Sokolcu, gde se nalzai pored Starine Novaka, dok je ovoga puta umetnik Milan Milosavljević "Deroks" odlučio da Noleta postavi i pored još dve uticajne ličnosti.

U centru Odžaka u Vojvodini nastao je mural Novaka Đokovića sa zlatnom medaljom, dok se pored njega nalaze patrijarh Pavle i mitropolit Amfilohije. Na ovom muralu, Đoković sa osmehom na licu drži svoju zlatnu medalju koju je osvojio.

Novak Đoković je i sam istakao nekoliko puta da mu je osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu zapravo i najveći rezultat u karijere, te da se ne može meriti ni sa jednom od 98 preostalih titula koje je osvojio.

Samim tim, Deroks se pobrinuo da to zapamti i Nole, ali i cela Srbija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati