Tenis

[ Izvor: Sport klub ]

07. 07. 2024. 12:26 1

Noletova poruka koja brine: Daleko od toga da je sve OK!

Novak Đoković je 5. juna operisao meniskus, u rekordnom roku je stigao da se oporavi, ali nemoguće je preko noći doći do 100 posto. To je Nole i potvrdio rekavši da borba sa kolenom i dalje traje.

- Drago mi je da mislite da je sve OK, tako treba da deluje, ali daleko od toga da je sve OK - kaže Novak kroz osmeh, i dodaje:

- No, dobro, o tome drugom prilikom - kretanje je bilo dosta bolje u odnosu na prva dva meča, slobodniji sam u tom kontekstu, ali daleko od toga da je sve OK, radi se konstantno na stolu kako bih se osposobio za svaki naredni meč.Đoković će se u četvrtom kolu u ponedeljak sastati sa Holgerom Runeom. Međusobni skor je 3:2, a Novak je dobio dva prethodna meča.- Rune je u dobroj formi, voli da igra na travi. Prošle godine je igrao četvrtfinale, namučio Alkaraza. Biće to definitivno najteži meč dosad. On nekako voli da igra protiv mene, slična nam je igra, svi mečevi su nam bili neizvesni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati