Tenis

[ Izvor: Mediji ]

26. 07. 2023. 06:00 0

Kirjos na leđima istetovirao Pokemone (FOTO)

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos napravio je pauzu od skoro godinu dana i ove sezone odigrao je samo jedan zvaničan meč, i to na travi u Štutgartu (izgubio od Vua), nakon čega je doneo odluku da nije spreman za Vimbldon. Dok čeka da se potpuno oporavi i vrati na teren, Nik Kirjos je našao način kako da "ubije vreme".

Kirjos je na Instagramu objavio da je uradio ogromnu tetovažu sa likovima iz animiranje serije Pokemoni, očigledno jedne od njegovih najomiljenijih.

Crtež je urađen preko čitavih leđa, a u pitanju je tatu-majstor iz Los Anđelesa koji je radio tetovaže i Lebronu Džejmsu, kao i mnogim drugim poznatim ličnostima. Preciznije, nije sam, pošto su petorica majstora radila tetovažu preko čitavih leđa i uspeli su da završe obrise za sat vremena.

Kirjos važi za jednog od najzabavnijih tenisera na čitavom ATP turu, međutim dobro je poznato i da je zbog ružnih komentara dugo bio u svađi sa Novakom Đokovićem. Ipak, tokom Noletove drame u Melburnu na turniru 2022. godine, Kirjos je bio jedan od malobrojnih koji su stali u njegovu zaštitu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati