Tenis

Direktno.rs

23. 01. 2024. 11:15 0

Kirjos Noletu: Koje drvo grliš u botaničkoj bašti?

Novaka Đokovića je samo par minuta po završetku meča i pobede protiv Tejlora Frica u četvrtfinalu Australijan opena na terenu intervjuisao australijski as Nik Kirjos.

- Dobro je videti te, izgledaš dobro u kabini, ali ovde još bolje, nadam se uskoro i s reketom u ruci - rekao je Novak Australijancu i nastavio:

- Mnogo sam se mučio tokom prva dva seta - igrao je kvalitetno, jako dobro servirao, stajao blizu osnovne linije, nije mi dao da dišem i bilo je teško pronaći bilo kakav ritam. Dok je sunce bilo tu, bilo je baš vruće.

Brejk lopte, imao si u jednom trenutku realizaciju "nula od 15"?

- Bio je osećaj kao da igram s tobom. Tejlor ima jedan od najboljih servisa na svetu, videlo se to i protiv Cicipasa, znam kakva je pretnja. Video sam da sam imao brejk lopte 4 od 21, ali napravio sam brejkove kad je trebalo. Podigao sam nivo igre sredinom trećeg seta, sjajno sam servirao i čak imao više asova, što je iznenađujuće.

Siner ili Rubljov?

- Različiti igrači, ali obojica su u sjajnoj formi. Rubljov je blistao protiv De Minora, neverovatne razmene su bile. Siner igra tenis života, imali smo neizvesne mečeve, ali sada ćemo uzeti kokice ti i ja, i uživati u meču.

Nego, otkrij mi, molim te, kako uspevaš da tako igraš i ostaneš zdrav u tvojim godina. Koje je to drvo koje grliš u botaničkoj bašti?

- Pokazaću ti koje je drvo, ali ne smeš da kažeš nikome. Skineš patike, popneš se na najvišu granu i visiš naopačke 33 minuta i tri sekunde. Onda ćeš osvojiti slem!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati