Tenis

M. Z.

20. 11. 2019. 14:12 0

LAKŠI TRENING Novak overio trijumf protiv Japana u Dejvis kupu

Naš najbolji teniser Novak Đoković lako je pobedio Jošihita Nišioku sa 6:1, 6:2, čime je osigurao trijumf našoj selekciji na startu Dejvis kupa protiv Japana.

Filip Krajinović je trijumfom nad Sugitom doneo prvi bod Srbiji, da bi tačku na ovaj duel stavio Novak Đoković, koji se poigravao sa nedoraslim protivnikom.

Bio je Nole motivisan protiv Nišioke, u prilog čemu govori to da je rivalu prepustio samo tri gema. Već u prvom setu se videlo koliko je Srbin dominantan, pa je krenuo da razbija protivnika. Odmah je došao do brejka i prednosti od 2:0, međutim Nišioka je uzvratio i vratio je brejk.

Međutim, to je samo dodatno motivisalo Đokovića, koji je zaigrao još bolje, pa je do kraja nanizao četiri gema (napravio dva brejka) i tako je došao do rutinskog osvajanja prvog seta - 6:1.

Ništa drugačija nije bila situacija u nastavku meča, pa je Novak oduzeo servis protivniku za prednost od 2:1, kada je praktično pitanje pobednika bilo rešeno. Ali, na tome se Novak nije zaustavljao, budući da je napravio još jedan brejk i sa više nego ubedljivih 6:1, 6:2 došao je do pobede.

Na taj način je osigurao pobedu Srbiji, pa meč dublova neće doneti odluku o konačnom pobedniku. Bez obzira na to što taj duel neće imati rezultatskog značaja, on će se igrati, a predviđeno je da se Japancima suprotstave Janko Tipsarević i Viktor Troicki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati