Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Sport klub ]

17. 12. 2022. 15:59 0

Iran želi napred: Predavanje Jovovića u Teheranu

Istaknuti vaterpolo trener Dejan Jovović je na poziv Svetske plivačke federacije držao zvaničan seminar za trenere u Teheranu. Rad je trajao četiri dana, od 10. do 14. decembra, Jovović je pun utisaka.

- Seminar je održan u okviru programa Olimpijska solidarnost pod zvaničnim nazivom FINA tehnički seminar za vaterpolo trenere. Vaterpolo u Iranu je u ekspanziji, prisutvovalo je 40 najkvalitetnijih stručnjaka iz ove zemlje - rekao je za Sport klub Dejan Jovović.

Veliki ugled u Iranu ima Aleksandar Ćirić koji je prošle godine na kontinentalnom takmičenju doneo Iranu bronzanu medalju posle dugo vremena.

- Ćirić me je i preporučio. Zaista prija kada čujete kako neko uvažava našeg stručnjaka. Više puta su sa puno komplimenata govorili o njemu, u svakom pogledu. Uz to, pre četiri godine je Dejan Savić bio na semimaru u Teheranu.

Predstavnici Irana su zainteresovani za saradnju sa srpskim kolegama. Jovović potvrđuje:

- Posle sjajnog iskustva u radu sa Ćirićem, postoji velika želja predsednika Vaterpolo saveza Irana da sarađuje sa Srbijom, da uspostave sistem rada po našim principima.

Jasno je da mogu da se očekuju konkretni koraci saradnje dva saveza a temelj predstavlja iskustvo Iranaca sa srpskim stručnjacima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati