Ostali sportovi

Direktno.rs

02. 06. 2021. 21:10 0

FINALE ZA ANALE Radnički šampion Srbije!

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca prvi put u klupskoj istoriji su postali prvaci Srbije, pošto su u majstorici savladali Novi Beograd sa 13:9!

Kakav je samo vaterpolo viđen na kragujevačkom bazenu! Bila je to sjajna utakmica, odigrana u odličnoj atmosferi, a na kraju su domaći bili zadovoljniji, pa su osvojili titulu, što su i navijači znali da proslave.

Viđena je prilično izjednačena utakmica tokom dve i po četvrtine. Uglavnom je Radnički bio taj koji je vodio sa golom prednosti, ali je Novi Beograd znao da se vraća, pa smo često gledali egal.

Međutim, situacija se promenila u samom finišu treće četvrtine, kada je Strahinja Rašović pogodio za 7:5, što je u dobroj meri i usmerilo dalji tok meča.

Ispostavilo se da je to bio udarac od kog vaterpolisti Novog Beograda nisu mogli da se oporave, dok su se druge strane Kragujevčani zaigrali još bolje u poslednjih osam minuta.

Branio je odlično Dobožanov, dok su razigrani domaći sa još dva gola došli do velika četiri pogotka prednosti. Pokušao je trener gostiju Vladimir Vujasinović da u napad pošalje i golmana Dimitrija Rističevića, ali je nakon neiskorišćenog napada nebranjena mreža zatresena, pa je polako moglo da počne slavlje među Kragujevčanima.

Na kraju su igrači Radničkog slavili sa 13:9, čime su prvi put osvojili titulu šampiona Srbije. Na taj način su kompletirali odličnu sezonu, budući da su ranije osvojili i Regionalnu ligu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati