Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

08. 04. 2024. 19:11 3

Filip Filipović završava karijeru!

Filip Filipović, legendarni srpski vaterpolista, otkrio je da će nakon ove godine završiti igračku karijeru.

Filipović se vratio u Novi Beograd ove godine nakon što je proveo jednu godinu u Olimpijakosu, ali je rešio da stavi tačku na trofejnu karijeru.

Dvostruki olimpijski šampion je osvojio sa Srbijom sve što se može osvojiti i ostaće zapamćen kao jedan od najboljih vaterpolista u istoriji naše zemlje.

- To je to. Definitivno. Prošle godine sam zaista bio spreman već da odem u penziju, ali ne na način na koji se završila sezona, defitinivno. To sam jednostavno prelomio i bio dužan sebi da odlučim. Nažalost, nisam imao mnogo vremena da ovo iskomuniciram sa javnošću, pa Grcima nije bilo jasno. Oni su tražili neki produžetak saradnje, ja sam rekao: "Ne, to je to". Ali onda zaista na kraju sezone nije to bio način na koji sam želeo da završim karijeru. Možda mi je suđeno bilo da se desi onako kako je i počelo. U svojoj zemlji, kod svoje kuće. Žao mi što se to nije desilo možda u Partizanu, ali definitivno je "last dance" što se klupske karijere tiče - rekao je Filipović u podkastu Alesto.

Jedan on, ako ne i najbolji srpski vaterpolista ikada, pre Olimpijakosa nastupao je za Partizan, Pro Reko, Radnički i Solnok, a tokom reprezentativne karijere osvojio je 35 medalja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati