Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 10. 2024. 07:40 0

Debakl Denvera bez Jokića, trener Majamija hvalio Nikolu Jovića

Bez Nikole Jokića u sastavu, košarkaši Denvera su još jednom pokazali da izgledaju kao jedna prosečan tim i otuda i ne čudi što su ubedljivo poraženu u predsezoni od Oklahome rezultatom 124:94!

Nagetsi sada imaju 0:4 u pripremnim utakmicama i sa određenim problemima čekaju start NBA lige, mada su protiv Tandera bili lišeni i pomoći Džamala Mareja, Rasela Vestbruka i Pejtona Votsona.

Majkl Porter Džunior je sa 15 poena predvodi ekipu Majkla Melouna, dok su Džulijan Strouter i Trej Aleksander dodali po 12. Aron Gordon je zabeležio 11 poena i po pet skokova i asistencija.

Nagetsi su odlično otvorili utakmicu, Gordon je sjajno menjao Jokića koji je u odelu pratio ovaj meč, a Porter je startovao sa 12 poena. Međutim, sve se vrlo brzo okrenulo i Nagetsi su u međuvremenu imali čak 22 izgubljene lopte.

- Pre utakmice sam spomenuo svoju najveću brigu: Da li možemo da čuvamo loptu i sprečimo ih u tranziciji? I u tom smislu smo potpuno podbacili - rekao je Meloun posle meča.

Očekivalo se više i od Hrvata Darija Šarića koji je imao samo pet poena i po četiri skoka i asistencije. S druge strane, Strouter je kao startni plejmejker, ovoga puta, uradio odličan posao u odsustvu Mareja.

Vredi pomenuti i da je Šaj Gildžes Alkesander bio najbolji u redovima Tandera sa 19 poena, dok su Džo i Vilijams dodali po 14.

Nikola Jović je dobio pohvale za partiju protiv San Antonija, gde je Srbin u trijumfu Majamija rezultatom 120.117 ubacio sedam poena i imao tri skoka i asistenciju.

Kao i onu osvojenu loptu koju je ukrao od veterana Krisa Pola, te otuda i ne čudi što ga je trener Hita Erik Spoelstra hvalio na konferenciji za medije.

Bam Adebajo je imao 20 poena u redovima Majamija, Hakez je dodao 15, a Hiro 14. S druge strane, Sošan je sa 18 poena i 11 skokova dominirao kod Sparsa gde su se istakli Brenam i Džonson sa po 15.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati