Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Foto: Printksrin/Youtube ]

10. 04. 2024. 12:32 0

Trojica su krenula na diva - a onda bruka za pamćenje!

Francuz Viktor Vembenjama odveo je San Antonio Sparse do pobede u Memfisu, a ovaj meč obeležila je nestvarna scena u akciji tri na jedan koju su imala trojica domaćih košarkaša.

S visinom od 226 centimetara Vembenjama strah je i trepet pod košem za protivničke igrače. Francuz maksimalno koristi visinu i duge ruke, pa nikome nije svejedno kada ga ugleda ispred sebe.

Međutim, scena sa utakmice Grizlija i Sparsa koja se igrala protekle noći u Memfisu pokazala je neverovatan strah koji određeni košarkaši imaju kada ovog francuskog diva vide ispred sebe.

Brendon Klark, Džordan Gudvin i Trej Džejmison imali su situaciju tri na jedan protiv Vembenjame. Trebalo je to da budu lagani poeni za Memfis, ali...

Trojica igrača Grizlija se nisu snašla u ovoj situaciji. Veliki Viktor ih je čekao, a oni potpuno zbunjeni nisu znali šta da rade na parketu.

Na kraju je usledio šut Gudvina za tri poena. Promašio je, a ova scena je izazvala gomilu smeha među ljubiteljima košarke.

Kao da su videli duha ispred sebe.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati