Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 02. 2024. 11:25 2

Teo: Bez proslave, ništa ne radi posle 5 ujutru

Posle osvajanja titule u Kupu Radivoja Koraća, prve u dresu Crvene zvezde, Miloš Teodosić je posebno zahvalio navijačima na podršci. Nije želeo da govorio o igranja pod blokadama, ali je i objasnio novinarima da nema u Beogradu kafane koja radi posle četiri, pet uveče.

- Sjajan je osećaj, hvala im stvarno što su došli i napravili sjajnu atmosferu kakvu su napravili večeras, i ne samo večeras već i na svakoj utakmici. Evroliga, protiv Žalgirisa kad smo mislili da neće niko doći bilo je 17, 18, 19.000 i podržavaju nas cele sezone i veliko hvala za to i nadam se da ćemo im i ubuduće vraćati kao što smo im vratili večeras - zahvalio se Teodosić navijačima nakon pobede u Nišu.

Na pitanje o povratku nakon povrde i da li je možda igrao pod nekim blokadama, nakon par sekundi pauze Teodosić je rekao da je "to nevažno, najvažniji je trofej".

Pitali su novinari Tea i kako će ekipa proslaviti titulu, a stiglo je onda objašnjene da neće biti moguće krenuti pre jedan iza ponoći i da je onda dolazak u Beograd oko četiri, a "davno su prošla vremna da rade mesta u Beogradu do četiri, pet ujutru".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati