Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 04. 2024. 12:09 2

Evroliga suspendovala Teodosića

Miloš Teodosić suspendovan je zbog ponašanja na utakmici 34. kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. Najiskusniji igrač crveno belih je najpre napravio jak faul, potom je prigovarao jednom igraču Efesa pa se sukobio sa glavnim sudijom Huanom Karlosom Garsijom.

Teodosić je najpre napravio jak faul nad Oturuom, da bi odmah zatim išao ka jednom igraču Efesa da "razreši" neki od prethodnih konflikata. Potom je dobio tehničku od trenera Huana Karlosa Garsije, a kada ga je španski arbitar dodirnuo Miloš Teodosić je izgubio smirenost i počeo da juri Garsiju po terenu.

Teško je bilo smiriti iskusnog pleja Crvene zvezde koji je i prošle sezone u dresu Virtusa imao slične ispade. Zbog manjka poštovanja prema sudijama Teodosić će morati da plati 15 hiljada evra kazne, a propustiće i naredne dve evroligaške utakmice.

Evroliga je kaznila i Džoela Bolomboja zbog agresivnog nasrtaja na igrača Efesa na istoj utakmici, a i budžet Partizana je "lakši" za tri hiljade evra jer su navijači u finišu meča sa Valensijom upalili baklje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati