Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

05. 05. 2021. 07:37 0

Tužna noć za Srbe u NBA: Učinak nula

Ako postoji loša noć za Srbe u NBA ligi, onda se ona desila između utorka i srede gde su trojica bila u protokolu, ali nijedan na terenu, dok jedan nije mogao ni da nastupi zbog povrede. Nije nešto što nismo doživeli do sada, pogotovo kada su Nemanja Bjelica, Boban Marjanović i Alen Smailagić po sredi, njihovi treneri baš i nemaju previše razumevanja, a nada da će Aleksej Pokuševski makar zasijati je takođe pala u vodu.

Dalas je na gostovanju bio bolji od Majamija 127:113, a Marjanović i Bjelica su imali prilike samo da se pre i posle meča pozdrave shodno tome da nisu dobili ni sekunda igre.

Za razliku od naših, dva Slovenca su briljirala na obe strane. Luka Dončić je sa 23 poena, 12 skokova i osam asistencija predovdio Maverikse dok trijumfa, dok je Goran Dragić sa druge strane upisao 19 poena uz pet skokova i tri asistencije.

Golden Stejt našeg Smailagića je pretrpeo poraz u Nju Orleansu 108:103. Nije ni Alen dobio priliku, a "ratnici" su gledali klasično raspucavanje Stefa Karija koji je završio sa 37 poena uz 8/20 za tri poena.

Dok je troje naših sedelo i posmatralo, Aleksej Pokuševski nije bio ni u protokolu za meč njegove Oklahome. Srpska nada je proskočila poraz Tandera od Sakramenta 103:99 zbog povrede kolena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati