Košarka

[ Izvor: Mediji ]

25. 04. 2024. 20:33 0

Jokićev brat može na tribine u Los Anđelesu

Košarkaši Denvera u petak ujutro po srednjoevropskom vremenu gostuju Lejkersima u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige, a Nikola Jokić bi uprkos incidentu koji su izavala njegova braća u drugoj utakmici mogao da ima podršku sa tribina.

Američki mediji su prethodnih dana pisali da je pokrenuta istraga povodom napada Strahinje Jokića na jednog gledaoca u "Bol areni", oglasila se i policija, kao i osoba koja je telefonom zabeležila detalj napada, međutim, kako najstariji Nikolin brat (još) nije sankcionisan ne postoji prepreka da bude na tribinama u Los Anđelesu.

Policija i dalje sprovodi istragu, preneo je portal "TZM", ali ne vodi se bilo kakav krivični postupak tako da bi Strahinja, zajedno sa bratom Nemanjom, mogao da se nađe u "Kripto.kom" dvorani u Kaliforniji.

- U ovom trenutku nema policijske zabrane i deluje da je Strahinja bezbezdan i što se tiče NBA lige - preneli su mediji iz Sjedinjenih Država.

Srpski košarkaš se nije oglašavao o incidentu. Treći duel u Los Anđelesu počinje u 4 sata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati