Košarka

Direktno.rs

02. 12. 2019. 09:26 0

(VIDEO) PA, ZAR UZORU? Luka kucao i pogađao preko Lebrona

Luka Dončić nastavlja da impresionira naparketima u NBA ligi. Nakon što je postao tek četvrti igrač u istoriji koji je u jednom mesecu imao tripl-dabl prosek sa najmanje 30 poena, protekle noći je zablistao protiv Los anđeles Lejkersa, kao i protiv svog uzora Lebrona Džejmsa.

Mladi Slovenac je bio na korak od novog tripl-dabla u kultnom "Stejpls centru", predvodivši Dalas do pobede nad Lejkersima 114:100. Dončić je za 33 minuta na parketu pogodio 10 od 23 šuta iz igre (4/10 trojke) za 27 poena, 10 asistencija i 9 skokova, mada je imao i 7 izgubljenih lopti.

Uprkos tom što su sa druge strane parketa bili Lebron Džejms i Entoni Dejvis, Dončiću to nije smetalo. Od njegovih poteza večeri, za oko je zapalo zakucavanje preko pored igrača Lejkersa nakon što je bukvalno u jednom koraku pretrčao Kentevijusa Koldvel-Poupa.

Potom je u direktnom duelu nadmudrio i Džejmsa, sjajnim step-bekom i trojkom sa devet metara.

- Gledao sam Džejmsa kao dete. Divio sam mu se, bio mi je uzor dok sam odrastao. I dalje mi je uzor - rekao je Dončić posle meča u Los Anđelesu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati