Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

17. 10. 2024. 20:19 2

Užas u Kragujevcu! "Crveni đavoli" napali crnogorske osnovce na ekskurziji zbog duksa "Delije"

Užasne scene viđene su u Kragujevcu, gde su maturante Osnovne škole "Ivo Visin" iz Prčnja napali navijači Radničkog iz Kragujevca, Crveni Đavoli!

Kako je javio "RTCG", razlog za to su bila obeležja "Delija", koja su deca nosila nosila tokom boravka na ekskurziji u šumadijskom gradu.

Ovu informaciju, za pomenuti izvor potvrdila je i direktorka škole, Petra Ćetković, koja je bila očevidac tog događaja.

- Naša deca su napadnuta od strane navijača "Crveni đavoli", koji su toliko agresivno nasrnuli, bilo je strašno. Bila sam tu, sa decom, srećom prošlo je bez težih povreda - rekla je vidno uznemirena direktorka.

Osim gore pomenute škole, na ekskurziji su bila i deca iz OŠ "Branko Brinič" iz Radovića, kao i deca iz OŠ "Nikola Đurković" iz Radanovića.

- Tu gdje vide obeležje Crvene zvezde ili Partizana, oni to na agresivan način suzbijaju. Naša deca nisu dobila ozbiljne povrede, ali su ih naterali da skinu dukserice i udarili su jednog dečaka. Ponosna sam na to što su naša deca toliko dobro reagovala, što nisu pravili probleme, nisu se svađali - rekla je Ćetković.

Nakon incidenta, zatraženo je i da deca budu pod prismotrom u hotelu...

- Plašim se jer su nas pratili, išli su za nama i nakon što su ih deca poslušala. Mi smo objašnjavali da ne treba da nose bilo kakva obeležja, ali ovo što se desilo je strašno, da na ovaj način nasilno skidaju dukserice maloletnicima, to je nečuveno. Ovo je loše iskustvo, ali dobro je da sam bila među njima, a drugima poručujemo da im se ovo može desiti ako kroče u taj grad - istakla je direktorka za "RTCG".

Kako je istakla, reagovala je i policija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati