Savremena žena

Direktno.rs

17. 10. 2024. 22:04 0

Bivša srpska snajka izgleda kao pre 20 godina! Adrijana Lima u tangama sa zvezdicom (VIDEO)

Prošlo je nekoliko godina od poslednje revije Victoria's Secret na pisti. Preksinoć je održana ponovo, a najviše pažnje privukla je Adrijana Lima, kojoj je ovo bio veliki povratak.

Brojne kontroverze stavile su šou na čekanje, a neke od najsjajnijih zvezda manekenske industrije kao što su Tajra Benks i Kejt Mos pale su u senku kad je prošetala bivša srpska snajka Adrijana Lima.

Manekenka je u 43. godini, nakon problema sa kilažom pokazala zašto je kraljica piste, a mreže su se usijale zbog njenog nastupa.

Tanga sa zvezdicom

Lima je nosila metalik krila, a imala je crni seksi veš. Kad se okrenula videla se neobična "tanga" sa zvezdicom, a pomno se pratila svaka sekunda njenog nastupa, naročito isklesani trbušnjaci.

Nakon toga je prošetala još jednom i to u vatreno crvenoj kombinaciji. Koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Tek se sada videlo koliko je zapravo smršala fatalna Brazilka koju su kritikovali zbog viška kilograma koje je dobila tokom treće trudnoće.

"U inat hejterima", glasi još jedan komentar o Adrijani, o kojoj kažu da se nije uopšte promenila kao i nimalo ne stari. 

Šou Victoria Secret-a se takođe ranije suočio sa kritikama zbog nedostatka inkluzivnosti na pisti. Uprkos prošlosti, kompanija je napravila korake ka rebrendiranju sa pozitivnijim izgledom. Međutim, izgleda da je sve to sada u prošlosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati