Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

09. 09. 2024. 12:18 0

Bonus pred aktiviranjem: Zvezdi stiže još milion i po evra

Crvena zvezda je fiksno dobila 7.500.000 evra za transfer Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, a tokom jeseni aktiviraće se još 1.500.000 i tako će se kompletirati osnovni dogovor da defanzivac bude prodat za devet miliona.

Prema saznanjima Sport kluba, bonus od 1,5 miliona evra odnosi se na utakmice beka za seniorsku reprezentaciju Srbije. Kvota je mala i do kraja Lige nacija u novembru, a verovatno i pre, biće ispunjena i Aston Vila će imati obavezu da plati tu sumu.

Nedeljković bi i ranije aktivirao bonus za Zvezdu, budući da je u martu trebalo da debituje kod Dragana Stojkovića Piksija. Isprečila se povreda i propustio je zbog toga i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Na startu Lige nacija Nedeljković je bio starter na utakmicama sa Španijom i Danskom, nema sumnje da će dobijati šansu i na narednim jer predstavlja osveženje za tim i po kvalitetu mu je mesto u prvih 11 reprezentacije.

Tako će se uskoro i aktivirati bonus od 1.500.000 evra za Crvenu zvezdu, a ono što bi moglo da bude još značajnije za šampiona Srbije jeste i da ima 15 odsto od narednog transfera.

Nedeljković ima dobar start u Aston Vili i već tri premijerligaške utakmice iza sebe, činjenica da su ga zadržali u timu i nisu slali iz Birmingema na pozajmicu u drugi rang engleskog fudbala ili Holandiju pokazatelj je da su dobre šanse da jednog dana i realizuje jak transfer.

Nedeljković je svakako primer kako se talentom i radom može ekspresno do velikog napretka. Oktobar 2023. dočekao je utakmicama za Grafičar, zaključio mesec debijem u Ligi šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj, a u januaru je imao milionski transfer u Englesku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati