Fudbal

Direktno.rs

31. 08. 2024. 20:11 15

"Ne znam šta ćemo": Partizanu propao veliki transfer

Partizan je postigao dogovor o dolasku izraelskog fudbalera Stava Lemkina (21 godina, 190 centimetara) i sa njim i sa njegovim klubom, Šahtjorom iz Donjecka, ali je potom sve propalo. Zašto? Objasnio je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

- Kapiten Sveta Marković nam je u decembru još najavio da želi u junu da ide i imao je usmeni dogovor sa klubom da ode. Zamolio sam ga da ne ide dok ne nađemo adekvatno rešenje. Našli smo adekvatno rešenje u Izraelcu koji igra u Šahtjoru i sve se dogovorili sa njim lično i sa klubom. Trebalo je da dođe, već danas je trebalo da bude prisutan na treningu, ali iz političkih razloga, ne znam kojih, ta stvar je propala i sa te strane smo u problemu, jer smo imali dogovoreni transfer - rekao je on.

Na dan kada je Svetozar Marković zvanično postao igrač Viktorije Plzenj, postalo je jasno da Lemkin neće postati crno-beli.

- Zato je Sveta Marković dobio dozvolu da ode, jer je bio dogovoren transfer i sa klubom i sa igračem, niko nije očekivao da će država da ti da zabranu da dođeš. Specifična je situacija, ne komentarišem to, samo kažem. Hteli smo mladog igrača, reprezentativca Izraela, bio je treći na svetu, standardan u "A" reprezentaciji, mlad dečko... Sad ne znam šta ćemo da radimo, a moramo da rešimo u narednih pet dana nešto vezano za štopera. Da li će to biti adekvatno onome što želimo ili prelazno rešenje, videćemo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati