Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

20. 07. 2024. 22:20 1

Šou OFK Beograda: Kahvić okrenuo Lučance u finišu

OFK Beograd se u Superligu Srbije vratio u velikom stilu, pobedom golom u nadoknadi vremena! Na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, "romantičari" su uspeli da u poslednjih pet minuta "okrenu" Mladost iz Lučana i da dođu do velika tri boda golovima Kahvića - 1:2 (0:0)!

Delovalo je da Mladost ima sve u svojim rukama i da će uspeti da slomi OFK Beograd van svoje kuće u Užicu, pošto je nominalni domaćin na ovom susretu poveo pogotkom Cvetinovića posle kornera u 59. minutu na asistenciju Pejovića, ali onda smo videli potpuni haos.

Naime, glavni sudija ovog meča, Nikola Radaković prvo je dosudio penal za "romantičare" u 84. minutu, zbog čega je posledično pokazao i drugi žuti karton Cvetinoviću. Fudbaleri Mladosti nisu bili nimalo zadovoljni ovom odlukom, opkolili su arbitra, ali je odluka ostala na snazi.

Kao siguran realizator pojavio se Kahvić, a fudbaleri OFK Beograda su do kraja meča samo krenuli još jače, uvidevši da imaju brojčanu nadmoć nad protivnikom.

I to im se isplatilo u nadoknadi vremena. Odbrana Mladosti je potpuno ispala, a jedna lopta došla je na kraju do Kahvića, koji je šutirao po zemlji za konačnu pobedu OFK Beograda u Užicu u trećem minutu sudijske nadoknade.

U drugom meču u istom terminu, Čukarički je golovima Ivanovića i Cvetkovića iz prvog poluvremena savladao Radnički iz Niša sa 2:0.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Odličan kostim

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati