Fudbal

Direktno.rs

13. 07. 2024. 19:41 0

Tadićev gol za TV špice na debiju kod Murinja (VIDEO)

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić priključio se pripremama Fenerbahčea posle učešća na Evropskom prvenstvu, a već na prvoj utakmici je uspeo da postigne evrogol.

Po završetku prethodne sezone, u kojoj Fenerbahče nije uspeo da osvoji nijedan pehar, na klupu turskog velikana seo je legendarni Žoze Murinjo.

Igrači Fenera su u prethodne dve nedelje pod vođstvom "Posebnog" odigrali tri utakmice, a sada je na red došao i meč protiv francuskog Strazbura, u kom je po prvi put za Murinja igrao Dušan Tadić.

Fenerbahče je na poluvremenu te utakmice već imao četiri gola prednosti (4:0), a drugi pogodak na meču postigao je upravo kapiten reprezentacije Srbije.

Tadić je u 33. minutu iz dubine poslao ulaznu loptu pred gol Metjua Drejera, ali je niko nije zakačio, pa je ona završila u mreži.

Osim Tadića, koji igra na poziciji desnog krila, golove u prvom delu meča postigli su i ostali igrači iz manevra.

Mrežu Strazbura načeo je Sebastijan Šimanski u sedmom minutu, potom je usledio gol Tadića, u 37. minutu je na 3:0 povisio Rajan Kent, a u strelce se upisao i Edin Džeko u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Dok je sa jedne strane iskusni Srbin Dušan Tadić u startnoj postavi Fenera, na suprotnoj mladi Miloš Luković čeka šansu sa Strazburove klupe za rezerve.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati