Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

29. 06. 2024. 16:53 0

Zvezda se pojačava: Na Marakanu stiže GOLMAN

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su pripreme na Zlatiboru pobedom protiv lučanske Mladosti sa 1:0, a sportski sektor uporedo radi punom parom na sklapanju tima za novu sezonu, u kojoj će se crveno-beli boriti za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Već je dovedeno nekoliko pojačanja, ali tu neće biti kraj, pošto je klub iz Ljutice Bogdana dogovorio i novog golmana.

Kako je nezvanično potvrđeno za Telegraf.rs, reč je Marku Iliću, golmanu Kolorada, koji je ove sezone na pozajmici u Sarpsborgu u Norveškoj.

Crveno-beli će na ime obeštećenja timu iz MLS lige isplatiti 250.000 evra, a Ilić će novi igrač crveno-belih postati 15. jula, po isteku pozajmice u Sarpsborgu.

Aktuelni šampion Srbije, tako će pojačati konkurenciju na golu, koja je znatno podmlađena, nakon odlazaka Milana Borjana i Zorana Popovića.

Ilić inače ima 26 godina, a u karijeri je nosio dresove Vojvodine, Proletera, Voždovca, Kortrajka i Kolorada, odakle je poslat na pozajmicu u norveški Sarpsborg.

Uz to, treba istaći i da je Ilić prošao sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a branio je i u jednom meču za A selekciju, i to protiv Jamajke 2021. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati