Fudbal

Direktno.rs

25. 06. 2024. 23:04 0

Englezi opet bledi, istorijski uspeh Slovenaca!

Fudbaleri Engleske i Slovenije remizirali su bez golova u Kelnu, u utakmici trećeg kola grupe C Evropskog prvenstva.

Na kraju meča su zadovoljni i jedni i drugi. Bledi Englezi su osvojili grupu sa pet bodova, a Slovenci su trećim remijem na turniru izborili plasman u osminu finala i ostvarili istorijski uspeh.

I drugi meč u ovoj grupi između Srbije i Danske završen je bez golova, pa Danci idu dalje sa tri boda, kao i Slovenci, dok su Srbi sa dva boda eliminisani.

Rezultati iz grupe C znače i definitivno ispadanje Hrvatske, kojoj je ovde trebala pobeda Engleske sa najmanje tri gola razlike i poraz Srbije.

U prvom poluvremenu je malo toga viđeno. Englezi su, prema svim očekivanjima, dominirali u posedu, u 20. minutu je Saki poništen gol zbog ofsajda, a jedinu šansu su stvorili u 41. minutu.

Tripije je tada uputio jedan oštar centaršut ka golu Slovenije, ali srećom po ekipu Matjaža Keka, Kejn je zakasnio na ovu loptu i nije uspeo da je sprovede u mrežu.

Slovenci su, kao i na prva dva meča, bili taktički besprekorno postavljeni, uvek su znali šta treba da rade, a oni su imali i prvu priliku na utakmici, kada je posle centaršuta sa leve strane, na drugoj stativi sam bio Stojanović, koji je uposlio Šeška, ovaj je tukao glavom, ali je golman Pikford bio na mestu.

U nastavku se ama baš ništa bitno nije desilo.

Engleska je "udavila" loptu, ali nije bilo završnog pasa u njihovim beskonačnim pokušajima, dok su se hrabri Slovenci uspešno odbranili i gledaćemo ih u osmini finala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Gde si komšo?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati