Horoskop

Direktno.rs

28. 06. 2024. 20:10 0

Stiže retrogradni Saturn u Ribama! 30. juna se menja sve - gospodar karme donosi važne lekcije

Saturn, planeta za koju astrolozi naglašavaju da menja našu sudbinu, krenuće svojim retogradnim hodom 30. juna i doneti veliko preispitivanje i povratak starih planova.

Saturn u Ribama ukazuje na emotivnu karmu, tako da ćemo u ovom periodu dolaziti u situacije  preispitivanja emocija, pitaćemo se da li nam emocije prave problem ili nas podržavaju.

U retro hodu Saturn on nas poziva u zaranjanje u sebe , ali kako je leto na pomolu, teško da će biti sada vremena za to, pa će njegov uticaj biti najsnažniji kada se vratimo svakodnevnom životu. 

Sada nam njegov uticaj donosi drugačiji pogled, zaronićemo u svoj život sa željom da promenimo sve što nas blokira i što nam ne odgovara, crpi energiju, a ne donosi napredak i prosperitet.

Vratićemo se starim planovima, naročito onim koje smo odlagali i čekali da dođe bolje vreme, sada je povoljan momenat da se vratimo onome sto smo zaključili da je jako dobro za nas i da to ponovo pokrenemo.

Korenite promene

Vreme je da konačno napravimo korenite promene u svom životu. Nekome će akcenat biti na karijeri, nekima na emotivnim odnosima, ono što bude aktuelno, okrenite se tome i unapredite taj segment svog života.

Ako vam ovaj uticaj Saturna ne dozvoljava da nastavite sa nečim starim ili nečim što je trenutno aktuelno i usporava vas, to je znak da ili još nije došlo pravo vreme za to ili da trebate da imate drugačiji sada pristup toj situaciji ili da je možda vreme da nešto promenimo i krenemo dalje.

Saturn će biti retrogradan do 17. novembra i imaće jak uticaj na Ribe, Strelčeve, Blizance i Device.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati