Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 06. 2024. 13:05 9

Fudbaler Zvezde udario na Piksija: Igrali smo JADNO

Iskusni fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić oštro je kritikovao selektora selekcije Srbije Dragana Stojkovića Piksija posle neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

"Orlovi" su zauzeli poslednje mesto u C grupi i jedini ispali u konkurenciji Engleske, Slovenije i Danske, a Rodić smatra da najveću krivicu za to snosi selektor.

Otišao je toliko daleko pa je rekao da Srbija mora da dovede novog selektora u narednim danima.

- Srbija je igrala jadno na Evropskom prvenstvu. Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu znali šta rade i rezultat je bedan. Srbija mora da promeni selektora jer je i na Mundijalu u Kataru Stojković osvojio samo bod. Sada samo i to nije dovoljno za ovakva takmičenja - rekao je Rodić za ruske medije.

Kao jedinu pozitivnu stvar vidi meč sa Engleskom u prvom kolu, kada je Srbija izgledala dobro u drugom poluvremenu, ali i tako izgubila (1:0).

- Od dobrih stvari izdvojio bih utakmicu sa Engleskom, iako su svi mislili da će rival biti na višem nivou. Očigledno je da su Englezi umorni, imali su duge sezone i borili se za trofeje i u evropskim takmičenjima. Samo je to drugo poluvreme protiv Engleza bilo dobro za Srbiju, sve ostalo je bilo jako loše.

Rodić bi uskoro trebalo da se vrati u Rusiju, gde je igrao za Zenit i Krila Sovjetov, jer će sa Zvezdom igrati na turniru u Sankt Peterburgu. Pored crveno-belih nastupiće još Zenit, Soči i argentinski Tigre.

- Igramo protiv Zenita na svaka tri meseca i osećamo se kao da je domaća utakmica. Nekada oni dođu u Srbiju, nekada mi odemo u Sankt Peterburg. Osećamo je jako lepo i prijatno u tom gradu. Zvezda će imati tri kvalitetne provere na turniru koje će nam biti od pomoći da se što bolje pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona - zaključio je Rodić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati