Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 06. 2024. 21:13 1

Nole je na Vimbldonu: Objava koja baš hrabri (FOTO)

Novak Đoković je u nedelju trenirao u Londonu, na vimbldonskom kompleksu. Kakva vest samo 18 dana nakon operacije kolena...

Sedmostruki osvajač najprestižnijeg turnira na svetu pojavio se na čuvenoj travi, a Vimbldon se na društvenoj mreži X "pohvalio" da je Novak stigao.

Još nema potvrde da će Đoković učestvovati na grend slem turniru u prestonici Engleske, ali i ovo je više nego dovoljan razlog da budemo optimisti i verujemo da će veliki borac uspeti na vreme da se pripremi i na zadovoljstvo svih teniskih zaljubljenika zaigra na Vimbldonu.

Treći grend slem sezone počinje 1. jula, a najbolji teniseri sveta će se potom ponovo vratiti treninzima na šljaci, jer ih od 26. jula očekuju Olimpijske igre u Parizu - šansa koja se ukazuje jednom u četiri godine.

Isprva, verovalo se da Đoković neće rizikovati i praviti prelaz sa šljake na travu i nazad u ovom periodu posle neugodne povrede i hirurškog zahvata, međutim utisak je da najbolji teniser u istoriji ne želi da se odrekne mogućnosti da osmi put osvoji omiljeni turnir, kako sam kaže.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Tebi je to smešno?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati