Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 06. 2024. 07:09 0

Lejkersi draftovali Lebronovog sina

Agent Lebrona Džejmsa, Rič Pol, upozorio je generalne menadžere NBA timova da ne pomišljaju da draftuju Bronija Džejmsa, osim ukoliko predstavljaju Los Anđeles Lejkerse ili Finiks Sanse.

U suprotnom, zapretio je bivši prodavac polovnih ploča, sin jednog od najvećih košarkaša svih vremena otići će da igra košarku u Australiji.

Da li pod pritiskom ili ne, tek najstariji Lebronov sin ostao je slobodan sve dok nije došao trenutak na Lejkerse da potroše pik druge runde: Sa 55. pozicije na NBA draftu 2024. godine izabrali su - Bronija Džejmsa.

Džejmsovi su tako ušli u istoriju kao prvi otac i sin, ne samo u istom NBA timu, već i šampionatu uopšteno. Biće to definitivno ozbiljan test za novopečenog šefa struke Jezeraša Džej-Džeja Redika, ali i saigrače u ekipi iz Grada anđela.

Za razliku od proslavljenog oca, koji je visok 206 cm, 19-godišnji Broni moraće mnogo toga da nadomesti znanjem i požrtvovanošću sa svojih 186 cm. To je najmanji problem Lebronovog sina, koji je prošle godine doživeo srčani udar na treningu sa USC Trojansima, koledž ekipom Univerziteta Južne Karoline, iz koje je se otisnuo u najjači šampionat sveta.

Na ovogodišnjem draftu, koji će biti upamćen po ovom istorijskom presedanu, draftovani su Nikola Topić i Nikola Đurišić, kao 12, odnosno 43. pik.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati