Fudbal

[ Izvor: N1 ]

15. 06. 2024. 21:58 8

"Piksi je dobio rat protiv Nedimovića": Potpredsednik FSS je ostao u Beogradu

Dok se čitava nacija zagreva za utakmicu sa Gordim Albionom, neko će Engleze gledati sa distance, iako bi trebalo da ima rezervisano mesto u loži stadiona u Gelzenkirhenu. Zašto potpredsednik FSS Branislav Nedimović nije sa fudbalerima u Nemačkoj?

Ostao je u senci i bez reči. Slogan Evropskog prvenstva - Ujedinjeni fudbalom, ne važi za Branislava Nedimovića.

Trebalo je da potpredsednik FSS bude zagrljen negde između predsednika saveza i selektora, ali u ujedinjenoj srpskoj delegaciji u avionu za Nemačku ipak i jedino nije bilo njega.

- Branislav Nedimović, potpredsednik FSS, svojevoljno ne želi da bude deo tima koji je tu sa reprezentacijom, jer jednostavno nije tajna da su on i selektor Stojković na suprotnim stranama, nisu na istim talasnim dužinama. Kada je u pitanju putovanje i boravak s ekipom on nije prisutan, a utisak je da je više angažovan u politici nego u FSS - smatra novinar SK Dragan Čiča.

Nedimović je poražen onog trenutka kada je Piksi uoči odlaska u Nemačku potpisao novi dvogodišnji ugovor. Jedan potpisao, drugi se otpisao.

- Meni je ovo znak, da kažem uslovno rečeno, da je Piksi dobio taj neki rat protiv Nedimovića, uspeo je da ga marginalizuje. Ovo je definitivna poruka da Nedimović u toj igri moći nema više onu vlast koju je imao i koju je želeo da ima kada je bio kandidat za predsednika - smatra glavni urednik portala Kompas-info.com Vlada Živanović.

Vreme čestitanja je prošlo. U igri koja se ne igra na travnatom terenu, selektor Stojković pokazao da mu u žongliranju nema ravnog.

- Da li je Piksi sam uspeo da izgura Nedimovića iz te igre? Ne verujem. Očigledno je dobio odobrenje sa nekog višeg mesta, da ne kažem sa Andrićevog venca - kaže Živanović.

Svojevoljno ili, pak, nečijom odlukom Nedimović je preseljen na klupu za rezervne igrače. S obzirom da je na poslednjim lokalnim izborima bio kandidat naprednjaka mnogi predviđaju da bi po povratku u igru Nedimović mogao da istrči na svoju staru već zaboravljenu poziciju gradonačelnika Sremske Mitrovice.

Mada, zar to, posle dva ministarska mandata i trenutne funkcije u FSS, ne bi bila klasična ofsajd pozicija?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati