Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

15. 06. 2024. 21:41 4

"Još smo živi...": Kako su mediji u Hrvatskoj videli blamažu protiv Španije

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je doživela pravi debakl u prvom meču grupne faze na Evropskom prvenstvu, gde su poraženi od Španije sa 3:0, i to tako što su u prvih 45 minuta i primili sva tri gola, dok su u drugom imali i priliku da se vrate, ali je Petković promašio penal.

Ovaj meč je sigurno za zaborav Hrvata, koji se potajno nadaju i da bi mogli da budu jedno od najvećih iznenađenja na ovom šampionatu, pogotovo nakon rezultata na Svetskom prvenstvu u Rusiji, ali i na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada su osvojili srebrnu, odnosno bronzanu medalju.

Međutim, odmah ih je udario šamar stvarnosti, pa su naleteli na Španiju, koja ih je praktično demolirala, dok je mogla postići i još nekoliko golova.

Zbog ove utakmice, određeni mediji u Hrvatskoj su utakmicu ispratili i na "ravan" način, dok su neki bili i besni.

- Ovo je bilo za zaborav! Furija nas demolirala, Petko fulao penal - ovako je glasio naslov portala "24 sata", gde se vidi razočaranje.

Onda, Večernji list je imao ravan naslov - "Hrvatska je doživela težak poraz od Španije na otvaranju Eura", ali je odmah usledio i komentar novinara Tomislava Dasovića, koji je bio dosta kritički nastrojen - "Razbijeni smo kao nikada do sad, ali i još živi! Verujemo u drugi krug Eura..."

Hrvatski Sport klub je bio negde između - "Neprepoznatljiva Hrvatska razbijena na otvaranju Eura, Španija slavi u Berlinu".

"Index.hr" je takođe bio ravan - "Debakl Hrvatske na otvaranju Eura".

Slobodna Dalmacija je takođe stala u red onih razočaranih - "Potop Hrvatske na otvaranju Eura, Španci razbili Vatrene u Berlinu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati