Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

08. 06. 2024. 13:23 1

On će biti novo pojačanje Stanojevića u Partizanu

Na ceni su fudbaleri tima iz Bačke Topole posle još jedne uspešne sezone u Superligi. Nemanja Stojić je dočekao drugu priliku u redovima Crvene zvezde, a sličan scenario bi mogao da se ponovi ukoliko TSC prihvati ponudu Partizana za svog vezistu, Ivana Milosavljevića.

Igrač rođen 2000. godine je prošao omladinsku školu crno-belih, ali nije dobio šansu u prvom timu, te se nakon Teleoptika obreo u Voždovcu. Partije u dresu Zmajeva su bile preporuka da na njega baci oko Žarko Lazetić i dovede ga ga u klub sa severa države. Bivšem mladom reprezentativcu Srbije preostalo je još godinu dana ugovora sa trećeplasiranim timom domaćeg prvenstva, pa bi u slučaju da bude prihvaćena ponuda crno-belih, Milosavljević postao jedan od povratnika u Humsku, saznaje Mocart Sport.

Bivši fudbaler Voždovca je ove sezone šansu dobio negde od sredine prvenstva, te je nakon toga uspeo da skupi 22 nastupa. Blistao je upravo u duelu sa Partizanom u Beogradui, kada je TSC deklasirao crno-bele sa 4:0. Bio je nazaslužniji za trijumf u Novom Pazaru, gde je poneo titulu igrača utakmice, ali i igrača kola u Mozzart Bet Superligi. Po prirodi je centralni vezista, ali je u Lazetićevoj postavci mogao da pokrije i pozicije po desnom boku. Ivan Milosavljević je uspeo da skupi i devet nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, kroz kvalifikacije i prijateljske utakmice.

U slučaju odlaska Milosavljevića u Partizan, konkurenciju u veznom redu bi pojačao mladi Andrej Petrović koji dolazi kao deo transfera Nemanje Stojića. U sredini terena na raspolaganju stručnom štabu su Miloš Vulić, Ifet Đakovac, Milan Radin, Petar Stanić i Aleksa Pejić dok je Nikola Kuveljić operisan i oporavlja se od teže povrede.

TSC su ovog leta pojačali već defanzivci Luka Capan, Dušan Stevanović, mladi Petar Milutinović, desni bek Stefan Jovanović i gore pomenuti Andrej Petrović. Prošlog leta je Parni valjak iz redova Topolčana doveo Aranđela Stojkovića, iskoristivši klauzulu u ugovoru po kojoj je igrač mogao da ode ukoliko neko ponudi za njega 150.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati