Fudbal

Direktno.rs

04. 05. 2024. 19:41 0

Marka: Modrić mora da dobije novi ugovor u Realu

Luka Modrić (38) je bio jedan od najboljih igrača na terenu u Realovoj pobedi nad Kadizom (3:0) u 34. kolu La Lige. Kapiten hrvatske reprezentacije asistirao je Brahimu Dijazu za prvi gol "kraljevića" u 51. minutu, nakon čega su pogađali još Džud Belingem i Hoselu.

Realovi navijači skandirali su Modrićevo ime u prvom poluvremenu i tako jasno poručili upravi da žele i sledeće sezone da ga gledaju u ekipi. Uz to, Modrić je postao najstariji Realov igrač u La Ligi. Prestigao je legendarnog Ferenca Puškaša, budući da je zaigrao prvenstveni meč sa 38 godina i 238 dana.

Marka: Modrić ima snage za još jednu sezonu

O Luki Modriću raspisala se i Marka, koja je njegovu partiju opisala sledećim rećima:

- Modrić je ove sezone dodao još 90 minuta. Još jedna cela odigrana utakmica u 38. godini. Pokazuje da je i dalje važan faktor uprkos onome što piše u njegovoj ličnoj karti. Luka je vodio vezni red madridske ekipe i pokazao da ima snage da nastavi da igra za Real još jednu sezonu. Produžetak njegovog ugovora bila bi fudbalska pravda.

Još nije poznato ostaje li u Realu

Modrić ima ugovor sa Real Madridom samo do kraja aktuelne sezone, odnosno do 30. juna, a cele godine mediji nagađaju šta će se dogoditi nakon toga. Modriću je želja da ostane u Realu, spreman je da ulazi sa klupe i da igra kad je potrebno, a usput i da bude mentor mlađim fudbalerima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati