Zabava

Direktno.rs

18. 05. 2024. 12:43 0

Svet bruji da se Džej Lo i Ben Aflek razvode, a oni... (FOTO)

Svi svetski mediji naširoko pišu o tome da se razvode Dženifer Lopez i Ben Aflek. Glasine kruže već neko vreme jer su više puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a glumac redovno na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i nervozno.

Šuškanja su se nastavila ovog meseca kada se Džej Lo na Met Gali pojavila sama. Nakon toga se pojavila na još nekoliko događaja bez svog supruga, a ovih dana je uveliko u pripremama i za svoju nadolazeću turneju.

Sada su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon gotovo dva meseca, tačnije 47 dana. Oboje su imali namršteni izraz lica dok su razgovarali na ulici.

Dženifer je nosila košulju i farmerice, a na nogama je imala visoke potpetice, dok je u rukama držala buket suncokreta. Ben je bio ležeran u kariranoj košulji, farmericama i patikama, a lice mu je bilo sveže obrijano.

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. potvrdili da su se verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodice, ali onda su shvatili da im je suđeno da budu zajedno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati