Fudbal

M. Z.

18. 05. 2024. 10:38 0

Modrić ostaje u Realu i dobija VAŽNU ULOGU

Luka Modrić (38) uskoro bi trebalo da sazna svoju budućnost u Real Madridu. Podsetimo, hrvatskom reprezentativcu na kraju ove sezone ističe ugovor sa kraljevskim klubom, a ove sezone se Modriću promenila uloga i više nije standardni prvotimac u ekipi Karla Anćelotija.

Gotovo godinu dana razgovara se o tome gde će Luka nastaviti karijeru, ali sada je sve izglednije da će ostati u Realu. I to nije sve, već će, ako je verovatni pisanju španskih medija, dobiti i važnu ulogu.

- Najverovatnije će ostati još godinu dana i nastaviti da piše istoriju. Real Madrid je najbolji klub na svetu i vodi ga najbolji predsednik u istoriji fudbala. Luka Modrić je navijač Real Madrida, voli klub i smatra ga svojom kućom - izjavio je Modrićev agent Vlado Lemić.

"Marka" na to dodaje da će Modrić sa 39 godina postati novi kapiten Reala, s obzirom da aktuelni kapiten Načo Fernandez odlazi u penziju.

Navodno je Modrić i pristao na duplo manju platu kako bi ostao u Realu. Do sada je godišnje zarađivao 10 miliona evra, a sledeće sezone će, prema pisanju "Marke", inkasirati pet miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati