Fudbal

Direktno.rs

29. 04. 2024. 22:17 9

Duljaj smenjen, Nađ trener Partizana do kraja sezone!

Igor Duljaj neće više biti šef stručnog štaba crno-belih, odlučeno je na sednici Upravnog odbora koja se održala ovog ponedeljka u večernjim časovima. Albert Nađ će biti trener crno-belih do kraja sezone.

Trener crno-belih je jutros odradio poslednji trening sa ekipom, ne znajući sa sigurnošću da li će nastaviti sa radom, ili ne. Upravni odbor je potom zasedao i doneo odluku da Duljaj ipak neće voditi ekipu u preostalih pet utakmica do kraja prvenstva.

Partizan se bori za drugo mesto sa TSC-om, a klub će sa klupe do kraja sezone predvoditi pomoćni trener Albert Nađ, koji je već jednom ove sezone vodio ekipu i to u derbiju protiv Crvene zvezde kada je Partizan izgubio rezultatom 3:2.

Igor Duljaj je na klupi Partizana kao šef stručnog štaba bio od početka marta 2023. godine i za to vreme je vodio crno-bele na 53 meča gde je zabeležio 32 pobede, sedam nerešenih i 14 poraza.

Ovu informaciju potvrdio je i FK Partizan zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

- Fudbalski klub "Partizan" obaveštava javnost da je Upravni odbor kluba na današnjoj sednici jednoglasno doneo odluku o smeni trenera Igora Duljaja. Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata.

Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera. Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba.

Ovom prilikom FK Partizan želi da se zahvali treneru Igoru Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri - zaključuje se u saopštenju tima iz Humske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati