Horoskop

Direktno.rs

15. 05. 2024. 20:00 0

Dva znaka će ovog leta imati više para nego IKADA

Astrolozi navode da će pojedini znakovi Zodijaka ovoga leta imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Bikovi i Jarčevi imaju posebne astrološke aspekte koji će im omogućiti da zarade značajne svote novca kroz specifične poslovne prilike.

BIK

Bikovi su poznati po svojoj praktičnosti i istrajnosti, a ove će karakteristike biti isplative do leta. Znak kojim vlada Venera, planeta ljubavi i novca, u maju i junu biće pod povoljnim uticajem, otvarajući vrata novim poslovnim prilikama.

Bikovi će imati koristi od svojih investicija, nekretninskih transakcija ili poslovnih poduhvata vezanih uz luksuzne proizvode. Njihova sklonost prema kvalitetu i komforu može se pokazati profitabilnom, posebno ako se uključe u trgovinu ili proizvodnju visokokvalitetnih dobara. Uz pametno upravljanje resursima, Bikovi će uspeti da monetizuju svoje veštine i kontakte što će rezultirati značajnim finansijskim dobitkom.

JARAC

Jarčevi, kao znak kojim vlada Saturn, planeta discipline i strukture, poznati su po svojoj ambiciji i sposobnosti ostvarivanja dugoročnih ciljeva. Do leta će se suočiti s povoljnim planetarnim uticajima koji će im omogućiti iskorištavanje prilika u karijeri ili poslovnim investicijama. Jarčevi će verovatno zaraditi novac kroz promocije, strateške investicije ili vođenje velikih projekata. Njihova sposobnost prepoznavanja vrednosti u potencijalno profitabilnim poduhvatima, kao i njihova radna etika, omogućiće im da dođu do značajnog finansijskog uspeha. Posebno će se istaknuti u poslovima koji zahtevaju dugoročno planiranje i vođenje timova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati