Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

14. 05. 2024. 17:40 1

Partizan odlučio da proda Saldanju

Najbolji strelac Partizana i Superlige Srbije, Mateus Saldanja, izvesno će napustiti Humsku narednog leta, ali je dobra stvar za crno-bele je što će Brazilac biti dostupan stručnom štabu tokom kvalifikacija za međunarodna takmičenja.

Partizan ovoga leta planira dobro da unovči Saldanju koji je bio tražena "roba" i protekle zime, ali je pred napadača izašao sa zahtevom da eventualni transfer bude realizovan tek na kraju prelaznog roka, odnosno tek po odigranim kvalifikacijama za evopska takmičenja.

Čelnici kluba su početkom sedmice, navodno, već saopštili odluku Saldanji, koji je i ovoga puta imao sluha za zahteve kluba, baš kao i protekle zime kada je uprkos nekim vrlo unosnim ponudama odlučio da ostane u Humskoj i pomogne saigračima u nastavku sezone.

Brazilac je najveći deo prolećne polusezone propustio zbog povrede mišića, zbog koje je bio van stroja od 17. februara do 20. aprila. Pre povrede se na 19 prvenstvenih utakmica u strelce upisao na čak njih 15, dok je nakon toga postigao svega još dva gola.

Ipak, u meču za Mladošću iz Lučana je nagovestio da se pred ključne utakmice u borbi za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona vraća u formu. Na ovom susretu je uspeo da se upiše u strelce, dok mu je još jedan pogodak poništen zbog malog ofsajda.

Nema sumnje da za njega i dalje vlada veliko interesovanje iz inostranstva, a protekle zime je bio najtraženiji igrač Partizana, za kojeg su stizale ponude u rasponu o 6.000.000 do 10.000.000 evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati